Danny Lavreysen - specialist verkeersrecht

Handels- en contractenrecht

Een waterdichte overeenkomst met heldere kleine lettertjes? Komt in orde!

Ik heb een belangrijke expertise opgebouwd in het handels- en economisch recht, waardoor ik u adequaat kan adviseren en bijstaan in een gerechtelijke procedure.

Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor het optimaliseren van uw factuurvoorwaarden en ben ik uitermate gedreven in het invorderen van openstaande facturen.

Voor een onderneming is niets zo vervelend als facturen die te laat of in het slechtste geval zelfs helemaal niet worden betaald. Doorheen de jaren stelde ik vast dat heel wat ondernemingen en kleine zelfstandigen steeds vaker te kampen krijgen met wanbetalers, waardoor de organisatie van uw onderneming kan ontregeld worden of zelfs de continuïteit van uw onderneming in het gedrang brengt.

Een strikt debiteurenbeheer is dan ook een absolute noodzaak.

Ik adviseer u graag bij het gerechtelijk invorderen van onbetaalde facturen, waarbij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding steeds mijn uitgangspunt is. Op die manier kunt u zich verder zorgeloos bezig houden met de verdere groei van uw onderneming.

In samenspraak met u hanteer ik een doorzichtige en duidelijke strategie en stem ik de te volgen procedures op elkaar af. Daarvoor maak ik gebruik van een cloudservice (KLEOS), waardoor u online steeds precies kunt volgen hoe ver uw dossier staat en welke stappen reeds door mij werden ondernomen.

Daarmee zijn de verschuldigde bedragen uiteraard nog niet binnen, maar weet u tenminste waar u aan toe bent: de onzekerheid knaagt dus een stuk minder hard.

Geverifieerd door MonsterInsights