Danny Lavreysen - specialist verkeersrecht

Advocaat

DANNY LAVREYSEN

Leeftijd: 34
Adres: Hoger-Opstraat 8,
3700 MAL (B-TONGEREN)
E-mail: danny@advolavreysen.be
GSM: 0471/53 46 90
BTW: BE 0777.477.566
REKENING: BE74 0019 1810 0047

 

Mens sana in corpore sano”: In mijn vrije tijd ben ik actief in de tennis- en tafeltenniswereld, waarin ik mij sportief volledig kan uitleven. Sinds kort ben ik ook op mijn eigen tempo opnieuw begonnen met joggen. 

“The Internet is becoming the town square for the global village of tomorrow”: Daarnaast hou ik tevens van webdesign en andere innovatieve vaardigheden.

“Spelen is de hoogste vorm van onderzoek”: Voorts ben ik actief in het balieleven, sinds 2013 als verkozen lid van de Conferentie van de Jonge Balie Tongeren, dewelke na de fusie op 1 september 2016 werd omgedoopt tot de Conferentie van de Jonge Balie Limburg. In augustus 2019 nam ik na een tweejarig mandaat als Voorzitter afscheid van de Conferentie. Van hieruit maakte ik op 1 september 2019 de sprong naar de Raad van de Orde van Balie Limburg, waarin ik als gekozen lid zetel.

“A man with dreams needs a woman with vision”: Tot slot probeer ik ook zoveel mogelijk kwalitatieve tijd door te brengen met mijn prachtige verloofde en geweldige bonuskinderen.

Ik leg mij voornamelijk toe op alles wat te maken heeft met verkeers- en aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast heb ik mij bekwaamd in het materiële arbeidsrecht.

Ik sta u tevens bij in het strafrecht, in het handels- en contractenrecht en bij familiale twisten. Voor overige rechtsmateries kan u tevens contact met mij opnemen en kan ik u desgevallend doorverwijzen naar externe advocaten-medewerkers, alsook experten-specialisten, die vertrouwd zijn met de stijl van mijn kantoor. Op die manier kan ik u steeds een hoge kwaliteit en een stipte opvolging van uw dossier garanderen.

Geverifieerd door MonsterInsights