Danny Lavreysen - specialist verkeersrecht

Stay tuned, met het laatste nieuws van Advolavreysen…

#RechtActueel #JuridischeTips&Tricks #BetaalbaarRecht

Digitale witte kaart

ICONISCHE GROENE KAART MAAKT PLAATS VOOR (DIGITALE) WITTE KAART!

Iedereen kent hem wel: de iconische groene kaart, die verplicht in ieder motorvoertuig aanwezig moet zijn. Door de toenemende digitalisering dient dit verzekeringsbewijs sinds 1 juli 2020 niet meer fysiek in het motorvoertuig aanwezig te zijn, op voorwaarde dat je bij een controle de elektronische versie kunt voorleggen. Deze duidelijke groene maatregel gaat ironisch genoeg gepaard met nog een tweede verandering, namelijk dat het verzekeringsbewijs enkel nog op een witte achtergrond mag afgedrukt worden.

LEES MEER
Politierechtbank_Tongeren_Advocaat_Tongeren_Danny_Lavreysen

D-Day: 5 nuttige tips als je moet voorkomen voor de politierechtbank.

Ben je even uit de bocht gegaan, heb je net iets te diep in het glaasje gekeken voordat je de wagen instapte of verwarde je de rode en groene kleur van het laatste verkeerslicht? Het zijn allemaal redenen waarom je je zou moeten verantwoorden voor de Politierechtbank. Na ontvangst van de dagvaarding breekt het angstzweet uit en schuim je naarstig google af in de hoop een passend antwoord te vinden op jouw vragen. Zoek niet langer, want wij zetten 5 nuttige tips voor je op een rijtje om van deze nare ervaring toch het beste te maken.

LEES MEER

COVID-19: Van angst naar voorzichtige hoop…

In deze crisis toont de advocatuur dat zij niet langer log en analoog is. Advocaten(kantoren) werken plots wél 100% remote, communiceren 100% digitaal met klanten, en ja, zelfs digitaal pleiten is door COVID-19 mogelijk geworden.

Pré-Corona voerde ik mijn kantoor reeds volledig in de cloud. Sedertdien heb ik daar ook WhatsApp en video-bellen aan toegevoegd. We zijn het aan ons cliënteel verplicht om contact te blijven houden en verbonden te blijven om zo een uitstekende service te blijven garanderen.

LEES MEER
Geverifieerd door MonsterInsights