Danny Lavreysen - specialist verkeersrecht

Maak het uzelf gemakkelijk

ONLINE SERVICES

Met een paar simpele clicks kan u beroep doen op de online diensten van Advolavreysen.

Invordering factuur

Een onbetaalde factuur? U kan alle relevante documenten hier uploaden en Advolavreysen zorgt voor een feilloze en snelle invordering!

>> Vorder mijn factuur in

Check uw algemene voorwaarden

Uw algemene voorwaarden zijn de basis van uw onderneming. Ze zijn een juridisch vangnet en geven u commerciële marge. Zorg ervoor dat ze helemaal op punt staan.

>> Check mijn algemene voorwaarden

Modelcontract nodig?

Wenst u een appartement te (ver)huren? Wil u een voertuig aankopen? Bij Advolavreysen kan u terecht voor een heel aantal modelovereenkomsten, zodat u met een gerust gemoed die volgende belangrijke stap kan zetten!

>> Vraag een modelcontract op

Bestel uw starterskit

Start u een eigen zaak? Alvast proficiat! Heel spannend allemaal. Begin op de best mogelijke manier met de juiste juridische documenten. De starterskit van Advolavreysen omvat een basisset algemene voorwaarden en één modelcontract naar keuze.

>> Vraag de starterskit aan

Dagvaarding ontvangen?

Een dagvaarding in de bus gekregen? U kan een kopie van de dagvaarding via de onderstaande link uploaden. Advolavreysen zorgt voor een optimale verdediging!

LET OP: opdat Advolavreysen u kan helpen, moet de datum van de zitting voor de rechtbank minstens twee werkdagen later zijn dan de datum van indiening.

>> Dien uw dagvaarding in

Mist u iets?

Zou u het makkelijk vinden om nog een andere service online te vinden? Welke documenten zou u graag online kunnen bestellen?

Laat het Advolavreysen dan zeker weten!

>> Geef ons een seintje

Geverifieerd door MonsterInsights